Logo
Версія для друку

Про внесення змін до Програми створення та накопичення резерву матеріально-технічних засобів для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Бобровицькому районі на 2019-2020 роки

gerb ukr

УКРАЇНА

БОБРОВИЦЬКА РАЙОННА РАДА
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

03 квітня 2020 року м. Бобровиця №11-25

Про внесення змін до Програми створення
та накопичення резерву матеріально-технічних
засобів для попередження та
ліквідації надзвичайних ситуацій
техногенного і природного характеру
та їх наслідків у Бобровицькому районі
на 2019-2020 роки

З метою створення та використання у разі необхідності матеріально-технічних засобів, які повинні спрямовуватись на забезпечення заходів із запобігання та ліквідації їх наслідків на території Бобровицького району, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Внести зміни до Програми створення та накопичення резерву матеріально-технічних засобів для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Бобровицькому районі на 2019-2020 роки, а саме: викласти Програму у новій редакції (далі Програма – додається).
2. Фінансовому відділу райдержадміністрації під час уточнення районного бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію заходів Програми в межах фінансових можливостей бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!