brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/25 сесія 7 скликання від 3 квітня 2020 року/Про затвердження П’ятковського К.О. на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицької районної ради Чернігівської області

Про затвердження П’ятковського К.О. на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицької районної ради Чернігівської області

gerb ukr

УКРАЇНА

БОБРОВИЦЬКА РАЙОННА РАДА
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

3 квітня 2020 року м.Бобровиця № 8-25

Про затвердження П’ятковського К.О.
на посаду генерального директора
комунального некомерційного підприємства
«Бобровицька центральна районна лікарня»
Бобровицької районної ради
Чернігівської області

Розглянувши подання та розпорядження Бобровицької районної державної адміністрації від 25.03.2020 року № 17-к «Про призначення П’ятковського К.О.», погодження Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації від 24.03.2020 року № 05-43/1779, відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затверженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Затвердити П’ятковського Костянтина Олександровича на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицької районної ради Чернігівської області з 25 березня 2020 року, як такого, що пройшов конкурсний відбір.
2. Голові районної ради укласти контракт з П’ятковським Костянтином Олександровичем строком на 5 років згідно чинного законодавства та внести зміни до державного реєстру.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

DMC Firewall is a Joomla Security extension!