Logo
Версія для друку

Про тарифи на медичні послуги

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять шоста сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

16 липня 2020 року м.Бобровиця №28-26

Про тарифи на медичні послуги

Розглянувши подання Бобровицької районної державної адміністрації про запровадження механізму надання комунальним некомерційним підприємством ,, Бобровицька центральна районна лікарня ” платних медичних послуг, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради, відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», керуючись статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1.Комунальному некомерційному підприємству ,, Бобровицька центральна районна лікарня ” розробити тарифи на платні медичні послуги, що мають надаватися поза договорами про медичне обслуговування населення та подати їх районній раді на затвердження.
2.Бобровицькій районній раді затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на ІІ півріччя 2020 року.
3.Бобровицькій районній державній адміністрації спільно з комунальним некомерційним підприємством ,,Бобровицька центральна районна лікарня” підготувати аналіз регуляторного впливу проекту рішення ,, Про затвердження Положення про надання платних послуг та затвердження тимчасових тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, що надаються комунальним некомерційним підприємством ,, Бобровицька центральна районна лікарня “ з метою одержання зауважень та пропозицій.
4.Бобровицькій районній державній адміністрації надати методичну та практичну допомогу комунальному некомерційному підприємству ,,Бобровицька центральна районна лікарня” у здійсненні розрахунків вартості послуг з медичного обслуговування за методологією, визначеною Кабінетом Міністрів України.
5.При розрахунках вартості платних послуг комунальним некомерційним підприємством ,, Бобровицька центральна районна лікарня ” встановити граничний норматив рентабельності на рівні 25% до собівартості послуг.
6.Надати генеральному директору комунального некомерційного підприємства ,,Бобровицька центральна районна лікарня” право в міжсесійний період змінювати за погодженням з Бобровицькою районною державною адміністрацією тарифи на платні послуги з медичного обслуговування з послідуючим затвердженням на сесії районної ради.
7. Контроль за викконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції; з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd