Logo
Версія для друку

Про безоплатну передачу у комунальну власність Бобровицької міської ради житлового будинку

gerb ukr

УКРАЇНА

Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять шоста сесія сьомого скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

16 липня 2020 року м.Бобровиця № 18-26

Про безоплатну передачу
у комунальну власність
Бобровицької міської ради
житлового будинку

Розглянувши рішення Бобровицької міської ради від 27.05.2020 року №1371-32, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Безоплатно передати із спільної власності територіальних громад сіл, міста Бобровицького району у комунальну власність Бобровицької міської ради житловий будинок, який знаходиться за адресою: м.Бобровиця, вул.Остерська, 42.
2. Бобровицькій районній державній адміністрації здійснити заходи щодо прийому-передачі житлового будинку відповідно до пункту 1 цього рішення та вимог чинного законодавства.
3. Виключити житловий будинок з Переліку об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, міста Бобровицького району.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку району; регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

© Бобровицька районна рада 2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd