brr name

gerb ukr

Головна/Нормативні документи/Рішення райради/7 скликання/28 сесія 7 скликання від 21 жовтня 2020 року/Про надання згоди та передачу майна із спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району у комунальну власність Новобасанської сільської ради

Про надання згоди та передачу майна із спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району у комунальну власність Новобасанської сільської ради

gerb ukr

УКРАЇНА
Б О Б Р О В И Ц Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
(двадцять восьма сесія сьомого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

 


21 жовтня 2020 року м. Бобровиця № 17-28
Про надання згоди та передачу майна із спільної власності
територіальних громад міста, сіл Бобровицького району
у комунальну власність Новобасанської сільської ради

Розглянувши рішення Новобасанської сільської ради «Про порушення клопотання щодо надання згоди на передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, міста Бобровицького району у комунальну власність Новобасанської сільської ради» від 15 жовтня 2020 року № 2-42/2020, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради, керуючись Положенням про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, міста Бобровицького району (із змінами, внесеними рішенням дванадцятої сесії районної ради шостого скликання від 28.03.2013року), керуючись статтями 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:
1. Надати згоду та безоплатно передати із спільної власності територіальних громад сіл, міста Бобровицького району у комунальну власність Новобасанської сільської ради до 01 січня 2021 року:
1.1. Об’єкти спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району (згідно з додатком 1).
1.2. Нерухоме майно спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району (згідно з додатком 2).
2. Бобровицькій районній державній адміністрації забезпечити до 01.01.2021 року передачу об’єктів спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району та їх майна відповідно до пунктів 1, 2 цього рішення та вимог чинного законодавства.
3. Виключити вищезазначені об’єкти та їх майно з Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради: з питань регламенту законності, правопорядку та запобігання корупції; з питань бюджету, комунальної власності та соціально – економічного розвитку району.

Голова Володимир ЛЯХОВЕНКО

Додаток 1 до рішення двадцять восьмої
сесії районної ради сьомого скликання
від 21 жовтня 2020 року № 17-28

Перелік об’єктів спільної власності територіальних громад міста, сіл
Бобровицького району


п/п
Назва установи, підприємства, організації
користувача майном Юридична адреса підприємства,
організації, установи
Установи охорони здоров’я
1. Вороньківська сільська лікарська амбулаторія с.Вороньки, вул.Шевченка, 28
2. Соколівський фельдшерський пункт с. Соколівка, вул..30-річчя перемоги,16 к.2
Установи соціального захисту
1 Стаціонарне відділення Бобровицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) с. Вороньки, вул.. Шевченка, 28

Остання змінаСереда, 04 листопада 2020 12:38
DMC Firewall is a Joomla Security extension!